Unga Magasinets team

Vilka är vi som jobbar på Unga Magasinet och hur kan du enkelt ta kontakt med oss?

Tommy Lerstrand
Enhetschef

Ordinarie personal

Mona Harr Ströhlein
Fritidsledare

Sen 2008 jobbar jag inom Ungdomsavdelningen på Sundsvalls kommun och har världens bästa jobb! Ingen dag är den andra lik och det är otroligt stimulerande och kreativt att få jobba med unga. Jag brinner för att skapa projekt där ungas önskemål står i fokus. För övrigt gillar jag bl.a. att resa, dansa tango, vara i naturen och spela backgammon.

Rebecca Lampinen
Fritidsledare

Har vuxit upp i Sundsvall och blivit kvar här. Jag tycker att Sundsvall är en fantastisk stad som verkligen gör det goda livet möjligt och jag vill vara en del av att möjliggöra det, dels genom Unga Magasinet och de organisationer som jag engagerar mig i. Utöver mitt jobb och mitt föreningsengagemang så älskar jag att vara ute i naturen och vandra, paddla kanot, plocka svamp och bär, fiska och tälta med mera. Hej! Allt som har med natur att göra är fantastiskt och i Sundsvall finns det verkligen gott om det. Jag brinner mycket för kultur, barn och ungas möjligheter och HBTQ+ frågor.

Mikael Hedman
Fritidsledare

Flyttade till Sundsvall och började jobba på Unga Magasinet 2015. Ursprungligen ifrån Hässleholm i Skåne. Har rest en del i mitt liv, backpackat men även arbetat i Norge och Australien.
Jag är en utbildad fritidsledare som tycker att Unga Magasinet är den bästa arbetsplatsen jag nånsin haft, mycket tack vare mina härliga kollegor och alla fantastiska besökare!
Det är få förunnat att få uppleva så många olika event på sin arbetsplats, och som till stor del är skapat av våra besökare dessutom!
Förövrigt är jag en stolt nörd som spelar det mesta, brädspel, kortspel, PC och Switch. Utöver det så gillar jag gå på konserter, fjällvandra och åka snowboard. Då och då försvinner jag även iväg på resor.”

Mathilda Genberg
Fritidsledare

Jag heter Mathilda Genberg, mitt pronomen är hon/henne och jag jobbar också som ungdomshandledare på Unga Magasinet. Jag är utbildad sexualupplysare och utbildare för RFSU och är även utbildare och föreläsare för Tjejjouren Skogsrå i Sundsvall. Jag har jobbat extra på några fritidsgårdar i Sundsvall och håller nu på att plugga till Fritidspedagog.