Unga Magasinets team

Här är vi som jobbar på Unga Magasinet!

Ordinarie personal

Mona Harr Ströhlein
Enhetschef

Sen 2008 jobbar jag inom Ungdomsavdelningen på Sundsvalls kommun och har världens bästa jobb! Ingen dag är den andra lik och det är otroligt stimulerande och kreativt att få jobba med unga. Jag brinner för att skapa projekt där ungas önskemål står i fokus. För övrigt gillar jag bl.a. att resa, dansa tango, vara i naturen och spela backgammon.

Länk till facebookSkicka epostRing upp Mona
Rebecca Lampinen
Fritidsledare

Har vuxit upp i Sundsvall och blivit kvar här. Jag tycker att Sundsvall är en fantastisk stad som verkligen gör det goda livet möjligt och jag vill vara en del av att möjliggöra det, dels genom Unga Magasinet och de organisationer som jag engagerar mig i. Utöver mitt jobb och mitt föreningsengagemang så älskar jag att vara ute i naturen och vandra, paddla kanot, plocka svamp och bär, fiska och tälta med mera. Allt som har med natur att göra är fantastiskt trevligt och i Sundsvall finns det verkligen gott om natur och upplevelser. Jag brinner mycket för kultur, barn och ungas möjligheter och HBTQ+ frågor.

Länk till facebookSkicka epostRing upp Rebecca
Mikael Hedman
Fritidsledare

Flyttade till Sundsvall och började jobba på Unga Magasinet 2015. Ursprungligen ifrån Hässleholm i Skåne. Har rest en del i mitt liv, backpackat men även arbetat i Norge och Australien.
Jag är en utbildad fritidsledare som tycker att Unga Magasinet är den bästa arbetsplatsen jag nånsin haft, mycket tack vare mina härliga kollegor och alla fantastiska besökare!
Det är få förunnat att få uppleva så många olika event på sin arbetsplats, och som till stor del är skapat av våra besökare dessutom!
Förövrigt är jag en stolt nörd som spelar det mesta, brädspel, kortspel, PC och Switch. Utöver det så gillar jag gå på konserter, fjällvandra och åka snowboard. Då och då försvinner jag även iväg på resor.”

Länk till facebookSkicka epostRing upp Mikael
Mathilda Genberg
Fritidsledare

Jag heter Mathilda Genberg, mitt pronomen är hon/henne och jag jobbar också som ungdomshandledare på Unga Magasinet. Jag är utbildad sexualupplysare och utbildare för RFSU och är även utbildare och föreläsare för Tjejjouren Skogsrå i Sundsvall. Jag har jobbat extra på några fritidsgårdar i Sundsvall och håller nu på att plugga till Fritidspedagog.

Skicka epsot

Timpersonal

Lea Gill
Timpersonal
Mitt namn är Lea Gill och jag är timanställd på Unga Magasinet, där jag utöver den vanliga verksamheten hoppas in då och då för HBTQ+ kvällar. På dagarna pluggar jag litteraturvetenskap på heltid, och har stort intresse för både litteratur och konst. Jag är kreativ och tycker om att lära mig!
Masoud Karimi
Timpersonal
Mitt namn är Masoud och jag är från Afghanistan. Jag har bott här i Sundsvall i 5 år och jag tycker att Sundsvall är en riktigt fin stad och njuter av allt så som naturen, samhället och atmosfären som finns mellan människorna; fast jag tycker att det kunde vara socialare. Jag läser Barn och Fritidsprogrammet och det jag tycker mest om är musik.
Farhiya Abukar
Timpersonal
Jag jobbar på Unga Magasinet som ungdomsledare och som vårdbiträde inom Sundsvalls kommun och Frösunda. Jag tycker om att jobba med människor oavsett ålder och bakgrund. Jag är utbildad inom restaurang&livsmedel & Svenska idrotts ledaregenskap. har tidigare jobbat som kock/servitör, barnskötare och fotbollsledare (SDFF). Utöver mitt jobb gillar jag bl.a skönhet\smink, Mode, träning och att äta god mat på fancy restauranger med familj och vänner. Jag talar somaliska (modersmål)

Våra volontärer

Adeline
Volontär

My name is Adeline. I come from France, near from Nantes. As volunteer from ESC Erasmus program, I am working in Sundsvall kommun for a year, getting involved in the Youth department. Life guided me here, where I have the chance to evolve with people from all backgrounds. Particularly interested in self-expression, through Creativity in all its forms, I believe that Art can unify and magnify our social diversity : this is the aim I set today.

Gergö Farkas
Volontär

Gergő heter jag och jobbar som volontär i Sundsvalls kommun under ett år.  Jag kommer från Ungern och jag studerade socialpedagogik på universitetetet. Jag arbetar på HBTQ café varje måndag och några andra vardagar. En av de bästa sakerna med Unga Magasinet är att det inte känns som att jag jobbar, utan mer som att jag umgås med vänner.  På min fritid lagar jag mat, bakar, går runt och utforskar och tittar på Netflix... så klart. 🙂