Personal

Vi som jobbar här…

Micke UM-bild Mikael Hedman / Handledare / Arrangemang / Café
Uppvuxen i norra Skåne, i staden Hässleholm.
Pluggade i Åkarp på Hvilans Folkhögskola, fritidsledarutbildningen 2013-2015. Jag har arbetat som fritidsledare, lärarvikarie, kontaktperson, truckförare m.m. Jag har även arbetat utomlands i Norge och Australien, samt backpackat i Asien. Tycker om att resa, vandra, spela brädspel, åka snowboard och mycket annat!
Kontakt: Tel: 072-1465680 info@ungamagasinet.se /  Facebookprofil
Mona Harr Ströhlein / Handledare / Arrangemang / Café
Jag har mina rötter i Matfors, där jag växte upp. Direkt efter gymnasiet studerade jag i Karlstad och efter det reste jag runt i Europa och världen, tills jag slutligen landade i Grekland. Under de 15 år jag bodde där gifte jag mig och skaffade familj. När tvillingtornen i New York rasade samman och i takt med att Greklands ekonomi försämrades, packade jag och min familj väskorna och vi drog tillbaka hem till Sundsvall. Sen 2008 jobbar jag inom Ungdomsavdelningen och har världens bästa jobb! Ingen dag är den andra lik på Unga Magasinet och det är otroligt stimulerande och kreativt att få jobba med ungdomar.
Kontakt: Tel: 060-194967 info@ungamagasinet.se / Facebookprofil
rebecca Rebecca Lampinen / Handledare / Arrangemang / Café
Uppvuxen i Sundsvall och gick en juridisk inriktning på gymnasiet. Istället för att direkt plugga vidare efter gymnasiet så valde jag att jobba, engagera mig i föreningslivet och plugga en organisations- och kommunikationskurs på MIUN.
Var en av alla de ungdomar som drev på konceptet Unga Magsinet från vt2008 till ht2011och har sedan dess jobbat vidare här under olika anställningsformer men slutligen landade jag med en tillsvidareanställning från ht2015.
Förutom mitt jobb på Unga Magasinet så uppskattar jag att lira biljard, vara ute i naturen och engagerar mig mycket inom Sundsvall Rotaractklubb och Rotaract Sverige.
Jag har verkligen turen att ha ett fantastiskt roligt jobb att gå till varje dag, där jag kan möta ungdomar och ta del av den viljestyrka, goda idéer och fantastiska energin som Sundsvalls unga har att erbjuda. Hos oss finns en så stor variation av både ungdomar och evenemangsutbud. Det är dessutom fantastiskt kul att se våra besökare växa som personer och att få möjligheten att göra det som de tycker är kul och viktigt för dem!
Kontakt: Tel: 073-2755581 info@ungamagasinet.se  / Facebookprofil

Våra Volontärer…

profile  Hello my name is Lukas and i come from Lithuania.
Well first of all i’ve heard about EVS (european volunteer service) long time ago and always wanted to try myself but at the same time it was hard to step out of my comfort zone and just go somewhere where I’ll have to stay for a long term. But eventually I found a project in Sweden and I have been here before so without much thinking I said yes why not to try myself and try to explore and get to know culture on my own! I applied for the project and I got super lucky to get in it.Everything here turned out even better than I expected. I met so many wonderful people and I love the work I’m doing here.My hosting organization is amazing and I don’t think I would change anything in my choice. Happy to be here and I wish everyone to sometimes just say yes and get involved in a program like that because it’s a great investment into yourself and lets you to get to know yourself!
Profilo Donna-Femme Profil-Woman's Profile

 

Kontakta oss

Tel:  Kontor 060-194967, Unga Magasinet 060–191595

Via facebook…. 


…eller via mail

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Bifoga fil (Valfritt)